[Warmtepomp]

Een recordaantal warmtepompen geleverd in 2022 in Europa; 3 miljoen apparaten in 16 landen. Het bouwen van nu. De energietransitie raakt ons allemaal en de komende jaren zullen ook alle bedrijven, woningcorporaties, vastgoedeigenaren en particulieren hier steeds meer mee te maken krijgen. Zo heeft de Nederlandse overheid bepaald dat alle kantoren boven de 100 m2 die verhuurd worden sinds 2023 minimaal over energielabel C moeten beschikken. We zullen ons dus meer en meer moeten klaarmaken voor de toekomst, een duurzame toekomst door stapsgewijs naar energielabel A te gaan. JACK MULLER helpt jou deze stappen te zetten.

 

Ga direct naar maakindustrie  Vraag een adviesgesprek aan

[Warmtepomp]

Hoe dan? Met behulp van een hybride warmtepomp of een all-electric warmtepomp geef je invulling aan het bouwen van nu. Je verbruikt minder tot geen CO2, je hoeft er niet voor te verbouwen en zowel koelen als verwarmen is mogelijk. JACK MULLER is jouw partner in de zoektocht naar het juiste plaatstaal om in te zetten als ommanteling, behuizing of omkasting voor alle soorten warmtepompen. Of ze nu binnen of buiten toegepast worden. Al het materiaal wat JACK MULLER hiervoor kan adviseren wordt geproduceerd in Europa volgens de geldende wetten, regelgeving en normeringen. Dat is al een zorg minder. Afhankelijk van het toepassingsgebied, productieproces en de wensen en eisen van jouw klant, creëren we samen jouw warmtepomp op maat. Wat ons betreft uit voorgelakt staal in plaats van achteraf lakken. Hiermee besparen we energie, verkorten we het logistieke proces, verminderen we tussenvoorraden en doorlooptijden en worden complexe vergunningen en risico’s vermeden. Zo help jij jouw klant klaar te zijn voor de toekomst.

 

Samen voldoen aan hoge eisen

Om jouw A-merk warmtepompen, of dit nu een ventilatielucht warmtepomp, lucht-water warmtepomp, zowel hybride of volledig elektrisch, te kunnen produceren, heb je onder andere een behuizing nodig. Dit beschermt de techniek, isoleert het geluid, bevordert de veiligheid en verfraait het toestel. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij produceren niet alleen coils, band en plaatstaal, maar adviseren ook. Het liefst al in een vroeg stadium, zodat het productieproceszonder storingen of oponthoud verloopt en de productieprognose gerealiseerd kan worden.

 

Voorgelakt staal voor luchtbehandeling

Voor de markt in luchtbehandeling en verwarming bieden wij uiterst vlakke platen met robuuste coatings en een flexibele lak voor plaatsing in een zowel binnen- en 

 

 

buitenmilieu. Voor de geïsoleerde panelen van deze luchtbehandelingskasten zijn diverse laktypes of bekleed staal beschikbaar. Variërend van 25μm PE tot 60μm PUR met een glad of korrelig uiterlijk in elke gewenste kleur, tot zelfs een zeer robuust 180 micron PVC bekleed plaatstaal met een hoge chemische resistentie. Het substraat is sendzimir verzinkt of een zink magnesiumlegering met uitstekende corrosie werende eigenschappen en snijkant bescherming. Bij JACK MULLER kiezen we bewust voor voorgelakt staal dat geproduceerd wordt in Europa en UK. De combinatie van hoogwaardige coatings en metaal resulteert in een krachtig product met uitstekende eigenschappen en specifieke toepassingen en indien gewenst met indrukwekkende designs. Dit is veel meer dan alleen gecoat plaatstaal. Wij gaan graag het gesprek me je aan over de mogelijkheden van voorgelakt metaal voor jouw warmtepomp. Alle denkbare kleuren gecombineerd met unieke eigenschappen op het gebied van verwerking en duurzaamheid, maken jouw warmtepomp tot een uniek product.