Cascando Referentiecase

Voor de hybride werkomgeving van morgen. PATIO is ontworpen om de productiviteit, connectiviteit en het welzijn van individuen en teams te verhogen. Het is een driedimensionaal wandsysteem waarmee eenvoudig mobiele wand- en hoekconfiguratie kan worden toegepast, waardoor er geen vaste pods of wanden meer nodig zijn.

JACK MULLER levert whiteboard sheets aan Cascando voor het awardwinnende product PATIO. Cascando blijft innoveren en JACK MULLER helpt daarbij. Als specialist in voorgelakt staal hebben wij intensief contact met coilcoaters en hun verfleveranciers en hebben daarmee vroegtijdig informatie over nieuwe, voorgelakte producten en hun eigenschappen.

[Cascando Patio | Jack Muller]
[Cascando Patio | Jack Muller]
[Cascando Patio | Jack Muller]

Blijven innoveren

Of het nu gaat om voorgelakt whiteboard, greenboard of sublimatiewhiteboard, het is direct uit voorraad vanuit Wijchen leverbaar in diverse diktes van 0,40 mm tot 1,00 mm. Extra fijn voor Cascando om zo, op een flexibele manier, op de steeds groeiende vraag naar PATIO in te kunnen spelen. Voor PATIO leveren wij vlakke platen (sheets) op maat in de exacte hoeveelheid. In geval van productontwikkelingen komen we, in overleg met de klant, tot de juiste whiteboard specificaties.

Whiteboard

In totaal zijn er 4 varianten beschikbaar van PATIO, afhankelijk van de ruimte en wensen van de klant. In elk PATIO model is Whiteboard van JACK MULLER verwerkt, als gehele wand of een gedeelte daarvan. Door de klant is dit geheel zelf in te vullen. Er kan zelfs een bedrukt whiteboard worden doorgevoerd, indien gewenst. Door de toepassing van Whiteboard zijn de PATIO oplossingen economisch zeer interessant, goed vervormbaar in het gewenste frame en licht in gewicht.