[Granite® Silky Shine ]

Granite® Silky Shine is een superieur voorgelakt staal, met een goede vervormbaarheid en een hoge krasvastheid voor het uitvoeren van luxe gevelsystemen. De sprankelende hoogglans coating zorgt voor schitterende, in het oog springende gebouwen. Geen omkijken naar het coaten van het staal, want het wordt geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen en afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie met een garantie vanuit de producent tot 20 jaar. Deze geeft JACK MULLER uiteraard automatisch door. Op verzoek kan op projectbasis in veel gevallen een uitgebreidere garantie worden afgegeven. Jack Muller helpt je graag verder om bij uitdagende projecten, als meest vooruitstrevende aanbieder aan tafel te zitten.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

 

[Granite® Silky Shine]

Granite® Silky Shine, een schitterend product

Granite® Silky Shine is een luxueus hoogglans materiaal, dat zich bij uitstek leent voor toepassing in prestigieuze architecturale gevels. Een superieure UV-bestendigheid, resulterend in een excellente kleurstabiliteit en een opzienbarend glansbehoud, staat garant voor een ultieme esthetische duurzaamheid. De RUV5 waarde maakt dit voorgelakte plaatstaal zelfs geschikt voor extreem zonnige
 

gebieden zoals Zuid-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Granite® Silky Shine is een hoogwaardig, meerlaags verfsysteem met een zeer goede chemische resistentie. De sandwichpanelen, profielplaten, cassettes, vlakke gevelpanelen, zonwering en bijpassende accessoires met deze coating laten zich eenvoudig reinigen en behouden extreem lang hun originele sprankelende uitstraling. Granite® Silky Shine is 100% recyclebaar en indien gewenst is er tevens een EPD beschikbaar.