[Kleuren]

Ontdek de kracht van kleur door toepassing van voorgelakt staal. Dit gaat verder dan duurzaamheid en functionaliteit. Kleuren hebben de kracht om emoties op te roepen, verhalen te vertellen en ruimtes tot leven te brengen. Voorgelakt plaatstaal biedt een perfecte basis voor kleurrijke creativiteit. Wil je je merkidentiteit versterken, je onderscheiden, een emotie oproepen? Kies dan voor een kleurrijke staaloplossing die ook nog eens duurzaamheid en onderhoudsgemak combineert.

 

Vraag een sample van jouw favoriete kleur en structuur aan

[Kleuren]

Kies jouw kleur

Voor welke kleur jij gaat? Dat is aan jou! Van ons kun je in ieder geval niet anders dan vrolijk worden. Naast de standaard RAL kleuren, zijn vrijwel alle klant specifieke kleuren in overleg te matchen, dus daag ons maar uit en we gaan aan de slag. En als je er dan toch bent, adviseren we je natuurlijk ook over welk voorgelakt materiaal je het beste kunt inzetten voor jouw project of eindproduct.

Structuurmogelijkheden

De kleur en structuur zijn een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De RAL-codering is uitsluitend ter referentie en de namen van de kleuren stemmen dan ook niet altijd overeen met de RAL-kleur benaming. Vraag een staal/monster aan voor de exacte kleur & structuur.

[Kleuren]
[Kleuren]

 

1. Universeel toepasbaar

Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating van JACK MULLER® Solide, bieden de minimaal vereiste corrosieweerstand in de categorie RC3, alsmede snijkantbescherming. De RUV3 classificatie van dit product zorgt, door een verbeterd kleur- en glansbehoud, voor een duurzame mooie uitstraling, waarbij we een stapje verder gaan dan bij JACK MULLER® Basis. We raden af om JACK MULLER® Solide te gebruiken in agressieve omgevingen, aangezien we alternatieve producten beschikbaar hebben, die hiervoor geschikter zijn.


2. Ca. RAL kleuren 

Met een krasbestendigheid van ≥2KG en een minimale buigradius van 2T, heb je met JACK MULLER® Solide een fundament in huis dat bescherming biedt tegen mechanische schade tijdens montage, installatie en gebruik. Bovendien maakt de goede vervormbaarheid van JACK MULLER® Solide het mogelijk om behuizingen en omkastingen te vormen met mooie strakke oppervlakken en nauwkeurige afmetingen, wat essentieel is voor een efficiënte werking en een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk.