[Granite® Storm]

Granite® Storm is een ideaal alternatief voor traditionele dakpannen, omdat het de allerhoogste robuustheid en duurzaamheid biedt, gecombineerd met een stijlvol mat oppervlakteaspect. Granite® Storm heeft zich reeds vele jaren bewezen in hoogwaardige daktoepassingen. Geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen en afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie met een garantie vanuit de producent tot 35 jaar. Deze geeft JACK MULLER uiteraard automatisch door. Daarmee is Granite® Storm het juiste product voor dakpanprofielplaten en bijpassend zetwerk voor accessoires zoals bijv. daktrimmen, nokstukken, hoekstukken, waterslagen en allerlei profielen.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

 

[Granite® Storm]

Granite® Storm, een krachtig product

Granite® Storm is een uitermate goed vervormbaar materiaal, met een prima corrosieweerstand en een stijlvol mat gestructureerd uiterlijk. Met het duurzame thermisch verzinkte substraat, in combinatie met het toegepaste thermohardende meerlaags polyester verfsysteem, vrij van zeswaardig chroom en zware metalen,


levert JACK MULLER met dit mooie, voorgelakte plaatstaal een  product dat zich uitermate goed leent voor de zware vervormingseisen bij de productie van dakpanplaten. De zeer goede corrosie- en UV-bescherming staan garant voor de duurzaamheid van dit 100% recyclebare product: de nieuwe dakpan!