[Colorcoat HPS200 Ultra® ]

Ben je actief in de bouwsector en verwerk je hierbij het ongeëvenaarde product Colorcoat HPS200 Ultra® op coils, vlakke plaat of bandstaal, dan heeft JACK MULLER het benodigde materiaal op voorraad voor je productie van wandbekleding, zoals bijvoorbeeld cassettes of panelen en voor bijpassend zetwerk voor toepassingen als windveren, lekdorpels, hoekstukken, nokstukken, waterslagen, deurkappen, daktrimmen en allerlei profielen.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[Colorcoat HPS200 Ultra® ]

Colorcoat HPS200 Ultra®

Welk gebouwtype dan ook, een opslagloods of school, een kantoor of een productiehal, zelfs in de meest veeleisende en agressieve omgevingen, zowel bij externe als interne toepassingen, Colorcoat HPS200 Ultra® toont met bewezen prestaties een hoge mate van betrouwbaarheid. De uitzonderlijke productprestaties van Colorcoat HPS200 Ultra® zijn:

 

  • Robuuste en duurzame toplaag voor gemakkelijker hanteren en verwerken en lange levensduur
  • Superieure kleurstabiliteit en glansbehoud
  • Functioneel en esthetische duurzaamheid, volledig recyclebaar
  • Kan gebruikt worden onder Photovoltaic (PV) installaties zonder reductie van de garantieperiode

JACK MULLER levert onder de Confidex® Garantie. Dit is de productprestatiegarantie tot 40 jaar voor de aan het weer blootgestelde zijden van industriële en commerciële gebouwen zonder de noodzaak van inspecties of onderhoud om de geldigheid te behouden. De classificatie CPI5 maakt Colorcoat HPS200 Ultra® geschikt voor de meest veeleisende interne toepassingen, zoals zwembaden, waterzuiveringsinstallaties, energiecentrales, energieopwekkingscentrales en productiehallen. Door het unieke Galvalloy™ beklede substraat, heeft dit Premium product een superieure corrosieweerstand, zelfs bij beschadigingen en op snijkanten. Andere toepassingsspecifieke garanties en een garantie per individueel geval bij intern gebruik behoren inmiddels ook tot de mogelijkheden voor Colorcoat HPS200 Ultra®.