[Spectrum]

Spectrum voorgelakte coils, vlakke platen en bandstaal zijn bij JACK MULLER via het eigen Steel Service Center verkrijgbaar in diverse Solid en Metallic kleuren. Passend bij Kingspan panelen, zorgt Spectrum in de bouw voor een solide barrière tegen de elementen bij architectonische dak- en gevelsystemen. Geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen en afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie met een garantie vanuit de producent tot 30 jaar. Deze geeft JACK MULLER uiteraard automatisch door. Op verzoek kan op projectbasis in veel gevallen een uitgebreidere garantie worden afgegeven. Jack Muller helpt je graag verder om bij uitdagende projecten, als meest vooruitstrevende aanbieder aan tafel te zitten.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[Spectrum]

Spectrum, een gevestigde coating

Spectrum is een gevestigde coating die gegarandeerde prestaties combineert met een superieur esthetisch aspect, in een grote verscheidenheid aan toepassingen. Het is een zeer goed vervormbaar plaatmateriaal, met een excellente corrosieweerstand en een mooi robuust uiterlijk. Met het duurzame thermisch verzinkte substraat, in combinatie met het toegepaste thermohardende, meerlaags

polyurethaan/polyamide (PUR/PA) verfsysteem, vrij van zeswaardig chroom en zware metalen, levert JACK MULLER met Spectrum een hoogwaardig, 100% recyclebaar product voor o.a. sandwichpanelen, profielplaten, cassettes, vlakke gevelpanelen en bijpassende accessoires.