[JACK MULLER® Sterk]

Met JACK MULLER® Sterk gaan we ten opzichte van JACK MULLER® Flexibel een stap verder in krasbestendigheid; het is daarmee de stoere aanvaller op het veld. Verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor buitengebruik, direct leverbaar vanuit ons magazijn in Wijchen en geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen. Afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie wordt er door de producent tot wel 15 jaar garantie gegeven. Deze geven wij uiteraard automatisch door.


Vraag een sample aan

[JACK MULLER® Sterk]

JACK MULLER® Sterk scoort punten met een betere krasbestendigheid én UV-bestendigheid ten opzichte van JACK MULLER® Flexibel. Dankzij het innovatieve tweelaags verfsysteem, waarbij de toplaag een stoere, kleurloze structuurvernis is, levert de keuze voor JACK MULLER® Sterk het perfecte product voor een snelle en efficiënte verwerking en een schitterend eindproduct.

 

UV-bestendigheid & Corrosiebestendigheid

Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating van JACK MULLER® Sterk, bieden de minimaal vereiste corrosieweerstand in de categorie RC3, alsmede snijkantbescherming. De RUV3 classificatie van dit product zorgt door een verbeterd kleur- en glansbehoud, voor een duurzame, mooie uitstraling. We raden af om JACK MULLER® Sterk te gebruiken in agressieve omgevingen, aangezien we alternatieve producten beschikbaar hebben die hiervoor geschikter zijn.

 

Krasbestendigheid & Minimale buigradius

Met een krasbestendigheid van ≥2,5KG en een minimale buigradius van 3T, heb je met JACK MULLER® Sterk een product in huis dat door de toepassing van een speciale coating, wordt gekenmerkt door een zeer goede krasvastheid. JACK MULLER® Sterk kan zonder gebruik van beschermfolie worden verwerkt. Het materiaal is gemakkelijk te buigen, vormen en te bewerken om aan specifieke ontwerpeisen te voldoen. Denk hierbij aan behuizingen en omkastingen met strakke oppervlakken en nauwkeurige afmetingen.