[Colorcoat® SDP 50]

Ben je actief in de bouwsector en op zoek naar een hoogwaardig en duurzaam materiaal voor dak- en gevelbekleding, zoals bijvoorbeeld cassettes en panelen, maar ook voor bijpassend zetwerk voor toepassingen als windveren, lekdorpels, hoekstukken, nokstukken, waterslagen, deurkappen, daktrimmen en allerlei profielen? Dan heeft JACK MULLER met Colorcoat® SDP 50 op coils, vlakke platen of bandstaal hierop het antwoord. De productprestaties van Colorcoat® SDP 50 worden bereikt door een combinatie van het gegalvaniseerde substraat met MagiZinc® metallische coating, de hoogwaardige voorbehandeling, de primer en de robuuste toplaag.

 

 Vraag een sample aan

[Colorcoat® SDP 50]

De kracht van Colorcoat® SDP 50

Colorcoat® SDP 50 is een aantrekkelijke 50μm coating met lichte structuur, die een verbeterde kras- en slijtbestendigheid biedt. De duurzame high-build toplaag met hoge esthetische prestaties in combinatie met een hoogwaardige rugzijdelak op een substraat met MagiZinc® metallische coating, levert een totaalproduct met superieure corrosieweerstand en een uitstekend kleur- en glansbehoud.

 

Hoogste RC5+ certificering

Corrosie is een chemisch proces dat wordt versneld door de aanwezigheid van water, zuurstof en zout. De organische coatings, pigmenten en de voorbehandeling van Colorcoat® SDP 50 bieden de eerste beschermende barrière tegen corrosie. De zink- of MagiZinc-metaalcoating creëert een tweede beschermlaag voor het onderliggende staal. Daarmee kan de hoogste RC5+ certificering worden gegarandeerd.


Eigentijds kleurengamma

Colorcoat® SDP 50 is verkrijgbaar in populaire unikleuren en metallic kleuren met sterke zichtbare schittering. Wens je een specifieke kleur van het Colorcoat® SDP 50 materiaal? Dat kan! Wij regelen dit voor je. Twijfel je over een bepaalde kleur? Vraag een kleurenmonster bij ons op, zodat we samen de gewenste kleur voor jouw product of project kunnen bepalen.