In een trots familiebedrijf voel jij je thuis. Van ijzersterke termen als krachtig, stoer, duurzaam, vriendelijk en partner, gaat jouw saleshart sneller kloppen. Jij krijgt energie van het contact met klanten én de klanten krijgen energie van jou! Jij bent een relatiebouwer in hart en nieren, samen met de klant ga jij op zoek naar de beste oplossing waarbij onze adviesfunctie voorop staat. 

 

Solliciteer direct

Jij bent hét gezicht van JACK MULLER en bent trots dit te mogen vertegenwoordigen in jouw netwerk, want jij bent immers de grootste fan van het merk JACK MULLER. Daarnaast doe je ook aan acquisitie en promoot onze voorgelakte producten om zo nieuwe orders te scoren. Kortom; jij doet waar je goed in bent, dan doen wij de rest.

 

Je krijgt er bij ons immers veel voor terug. Wij kijken er naar uit om jou als ijzersterke accountmanager te ontmoeten en die stalen band, die jij met de klant opbouwt, ook met jou op te bouwen. En jij? Check dan snel of onze functie van accountmanager jou op het lijf is geschreven.