[JACK MULLER® Extreem]

De meest unieke positie op het veld en met geen enkele andere positie te vergelijken, dat is JACK MULLER® Extreem. Superieur op vrijwel elk aspect, gaat in krasbestendigheid en UV-bestendigheid een stap verder dan JACK MULLER® Robuust. Dit product heeft een meerlaags verfsysteem voor functionele en esthetische duurzaamheid en een excellente UV-bestendigheid. Toepasbaar in zowel binnen- als buitenomgevingen. Verkrijgbaar in vele kleuren en diverse glansniveaus, direct leverbaar vanuit ons magazijn in Wijchen en geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen. Afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie wordt er door de producent tot wel 40 jaar garantie gegeven. Deze geven wij uiteraard automatisch door.

 

Vraag een sample aan

[JACK MULLER® Extreem]

JACK MULLER® Extreem is ‘de redder’ van ons assortiment. Dit superieure product gaat zelfs in laagdikte ook een stap verder dan JACK MULLER® Robuust. De combinatie van het substraat van continu verzinkt staal en de meerlaags, licht gestructureerde organische coating van ca. 70μm, zorgt voor de duurzame en esthetische prestaties van JACK MULLER® Extreem. Door de diverse beschermende verflagen is dit voorgelakte materiaal zeer breed inzetbaar, zelfs in hoog corrosieve en extreem veeleisende omgevingen, zoals bijvoorbeeld aan de zeekust op 300 meter van het water.

UV-bestendigheid & Corrosiebestendigheid

Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating van JACK MULLER® Extreem, bieden een verbeterde corrosieweerstand in de categorie RC5+, alsmede snijkantbescherming. De RUV5 classificatie van dit product zorgt, door een verbeterd kleur- en glansbehoud, voor een superieure, duurzame en mooie uitstraling. Zelfs onder extreme omstandigheden.

Krasbestendigheid & Minimale buigradius

Met een krasbestendigheid van ≥3,5KG en een minimale buigradius van 1,5T, heb je met JACK MULLER® Extreem een product in huis dat wordt gekenmerkt door sublieme krasvastheid, door de toepassing van een meerlaags coating met een speciale toplaag. Bij JACK MULLER® Extreem ligt de focus niet zozeer op flexibiliteit, maar het materiaal is prima te buigen, vormen en bewerken om aan specifieke ontwerpeisen te voldoen.