[JACK MULLER® Basis]

Meer dan alleen de basis. JACK MULLER® Basis is een klassieker en biedt elegantie en functionaliteit voor zowel binnen- als buitentoepassingen; denk aan dak- en gevelbeplating maar ook aan ommantelingen, legborden, profielen, fietsspatborden en tal van andere toepassingen. Verkrijgbaar in vele kleuren, direct leverbaar vanuit ons magazijn in Wijchen en geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen. Afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie wordt er door de producent tot wel 10 jaar garantie gegeven. Deze geven wij uiteraard automatisch door.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[JACK MULLER Basis]

Polyester glad 25µm, ofwel JACK MULLER® Basis, is een flexibel, breed inzetbaar voorgelakt materiaal met de minimaal vereiste bescherming. JACK MULLER® Basis vormt het fundament en is daarmee de kracht van ons assortiment. Zowel economisch als ecologisch gezien is dit een zeer interessant en doelmatig product voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Dit wordt bewerkstelligd door het thermisch verzinkte substraat, vrij van zeswaardig chroom en zware metalen, in combinatie met de toegepaste thermohardende verf.

 

Goede corrosieweerstand

De coating van JACK MULLER® Basis is onder andere geschikt voor daktoepassingen en geveltoepassingen in een niet agressieve omgeving. Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating, bieden de minimaal vereiste corrosieweerstand in de categorie RC3, alsmede snijkantbescherming. JACK MULLER® Basis wordt niet aangeraden in het kustgebied, in een omgeving van zware industrie of bij hoge UV-belasting. Hiervoor zijn alternatieve producten beschikbaar.

 

Organische coating

JACK MULLER® Basis wordt standaard geleverd met een kwalitatief hoogwaardige topcoat en backcoat. Deze coatings worden zeer gelijkmatig en gecontroleerd aangebracht waardoor de kwaliteit, kleur en dekking zeer constant is. De gladde 25μm polyester topcoat beschermt het profiel of ander product tegen weersinvloeden. De toegepaste duurzame verfsystemen zorgen voor een complete set technische en esthetische kenmerken, die resulteren in een goede kwaliteit en een fraai uiterlijk door een mix van kleur en glansgraad.