[HVAC]

Ben je actief in de plaatbewerking ten behoeve van de HVAC industrie (Heating, Ventilation, Airconditioning, Cooling), voor eigen producten of voor derden? Verwerk je hierbij coils, vlakke platen of bandstaal tot een (eind)product, zoals bijvoorbeeld behuizingen voor warmtepompen, verwarmingsketels (CV), airco’s, ventilatie units en WTW installaties, dan ben je bij JACK MULLER aan het juiste adres. Zowel voor binnen- als voor buitentoepassing adviseren we je graag over de juiste producten, die we beschikbaar maken via ons Steel Service Center in Wijchen.

 

Contact opnemen  Bekijk projecten

[HVAC]

Voorgelakt staal voor HVAC

Wellicht verwerk je reeds voorgelakt materiaal voor de omkasting van de luchtbehandelingsapparatuur en zoek je naar verbetermogelijkheden, of heb je interesse in alternatieven voor je huidige nagelakte product, dan gaan we graag met je in gesprek. Voor de markt van verwarming en koeling bieden wij plaatstaal voorzien van coatings met specifieke eigenschappen, bijvoorbeeld flexibiliteit en robuustheid. Samen zoeken we naar het beste product voor jouw eindtoepassing, maar ook voor het maakproces.

Voor de al dan niet geïsoleerde panelen van ommantelingen hebben wij de beschikking over producten met 25 mu Polyester (PE) tot 70 mu Polyurethaan (PUR), al dan niet versterkt met polyamidekorrels (PUR/PA), resulterend in een glad of korrelig uiterlijk in elk gewenste kleur, tot zelfs een zeer robuuste 180 micron PVC coating met een hoge chemische resistentie. Het substraat is sendzimir verzinkt of zinkmagnesium bekleed en heeft uitstekende corrosie werende eigenschappen en snijkant bescherming. Alle denkbare kleuren gecombineerd met specifieke eigenschappen op het gebied van verwerking en verduurzaming, geven de omkasting van jouw eindproduct een unieke en herkenbare positie in de markt.