[Granite®HDX]

Granite®HDX heeft zich buiten voor van dak- en gevelbekleding reeds vele jaren bewezen, zelfs in zwaar belaste omgevingen, maar daarnaast ook bij toepassing in een agressief binnenmilieu, zoals bijvoorbeeld zwembaden en industriële gebouwen. Geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen en afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie met een garantie vanuit de producent tot wel 35 jaar. Deze geeft JACK MULLER uiteraard automatisch door. Daarmee is Granite®HDX het ultieme voorgelakt plaatstaal voor gevelpanelen zoals bijv. sandwichpanelen, profielplaten en bijpassende accessoires.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[Granite®HDX]

Granite®HDX, een krachtig product

Granite®HDX is een zeer goed vervormbaar materiaal, met een excellente corrosieweerstand en een robuust uiterlijk. Met het duurzame thermisch verzinkte substraat, vrij van zeswaardig chroom en zware metalen, in combinatie met het toegepaste thermohardende polyurethaan/polyamide (PUR/PA) verfsysteem, 

heeft JACK MULLER een product van topklasse voor de meest extreme eisen in de bouwindustrie. Er zijn in de Granite®HDX kwaliteit zelfs reflecterende coatings beschikbaar, om binnentemperaturen met enkele graden te verlagen in warme zonnige omgevingen (energiebesparing door minder airco).